Ontketenen Van CX In Amsterdam - Een Round-up

Onlangs had ik het voorrecht om te spreken op de Unleashing Digital Customer Experience conferentie in Amsterdam.  

Ontketenen Van CX In Amsterdam - Een Round-up

Deze tweedaagse top was een smeltkroes van ideeën en bracht leiders uit verschillende sectoren samen om inzichten te delen over het veranderende landschap van digitale klantervaring (Digital Customer Experience, CX). 

Het thema van mijn sessie was 'Productive Conversations - How The Latest AI And Digital Technologies Should Be Used to Drive Efficient and Engaging Customer Experiences'. Mijn focus lag op de transformerende kracht van AI en digitale technologieën bij het vormgeven van klantinteracties in de contactcenteromgeving. Het is een gebied waar ik me hartstochtelijk mee bezighoud en ik vond het geweldig om mijn inzichten en ervaringen te delen met een gelijkgestemd publiek. 

Briljante klantervaringen 

Bij Sabio geloven we in de filosofie dat klantervaringen altijd briljant moeten zijn. Deze overtuiging ligt aan de basis van onze missie om klanten te helpen bij het inzetten van technologie voor het creëren van efficiënte en aantrekkelijke ervaringen voor zowel klanten als werknemers.  

Tijdens de conferentie gaf ik een update van Sabio's reis met generatieve AI-implementaties, waarbij ik aangaf waar we echte waarde vinden in de technologie. Het is opwindend om de tastbare voordelen te zien die AI kan bieden voor het CX-landschap. 

Een van de belangrijkste punten die ik besprak was het initiëren van een AI-traject in het contactcenter. Bij het implementeren van AI gaat het niet alleen om het invoeren van nieuwe technologie; het is een transformatief proces dat een strategische aanpak vereist. Ik deelde praktische tips om digitale CX aantrekkelijker en efficiënter te maken, waarbij ik het belang benadrukte van inzicht in de behoeften van de klant en hoe AI kan worden ingezet om effectief aan deze behoeften te voldoen. 

Afnemend tempo van cloudmigratie 

Het gaat echter niet allemaal van een leien dakje. Ik heb het gehad over het dalende tempo van cloudmigratie, een cruciale factor in de digitale transformatie. Veel organisaties worstelen nog steeds met de verschuiving naar de cloud en ik heb me verdiept in de redenen achter deze vertraging. Inzicht in deze uitdagingen is cruciaal voor organisaties die hun CX-strategieën willen verbeteren. 

Productieve gesprekken voeren 

Een andere belangrijke focus van mijn lezing was het inbedden van service in digitale ervaringen. Dit zou een topprioriteit moeten zijn voor organisaties die productieve gesprekken met klanten willen voeren. In het huidige digitale tijdperk verwachten klanten naadloze, efficiënte en gepersonaliseerde interacties via alle contactpunten. Service inbedden in deze digitale ervaringen is niet langer een optie, maar een noodzaak voor bedrijven die voorop willen blijven lopen in het competitieve landschap van klantervaring. 

De Unleashing Digital Customer Experience conferentie was voor mij niet alleen een kans om Sabio's visie en verwezenlijkingen te delen; het was ook een leerervaring. Door de interactie met leiders uit verschillende sectoren kreeg ik een breder perspectief op de uitdagingen en kansen in het domein van digitale klantervaring. Het was inspirerend om de toewijding in alle sectoren te zien om te innoveren en klantinteracties te verbeteren. 

Concluderend was de conferentie een bewijs van de dynamische aard van de digitale klantervaringindustrie. Het versterkte mijn geloof in het potentieel van AI en digitale technologieën om een revolutie teweeg te brengen in klantinteracties. Terwijl we deze reis bij Sabio voortzetten, ben ik enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen.  

Wat ik vooral heb geleerd, en ik hoop dat het publiek het met me eens is, is dat de reis naar uitstekende digitale CX continu is en dat je voortdurend moet innoveren en je moet kunnen aanpassen om voorop te blijven lopen. 

Waarom neemt u vandaag nog geen contact op met Sabio om dit gesprek voort te zetten? 

Sign up for our Newsletter
Start your journey with Sabio
If you're interested in developing more efficient and effective
customer experience for your business, our team of experts it always on hand to help.
Get in touch
Did you know?
Sabio is Spanish for 'wise', and is associated with King Alfonso X 'El Sabio' (1221-1284).
The name Sabio reflects the importance we place on the quest for knowledge, achievement and embracing the benefits of the diversity.
Discover more about Sabio